Inuitbloggen

Mindre teknik – mer verksamhetsnytta

Vi på Inuit önskar en God Jul och ett Gott Nytt År

Upplagd av

2017-dec-21 06:52:45

Julkort 2017 660x350.png

Vi på Inuit vill tacka dig som kund, partner och läsare av vår blogg för det gångna året och är glada att du med många andra har upptäckt vår blogg, vårt kunskapsmaterial och våra aktiviteter. Vi hoppas det skall ge dig konkreta tips, kunskap och nya insikter som är användbara i ditt dagliga arbete.

Vi har samlat läsarnas populäraste material på vår webb under 2017 i en topplista som du kan ta del av. En del kanske du känner igen men annat kan ha gått dig förbi.

GDPR har varit på allas läppar detta år och det kommer fortsätta vara ett fokusområde för organisationer under 2018 i och med att lagstiftningen träder i kraft i vår. Det är glädjande att se att GDPR överlag ses som något positivt, som en möjlighet att se över sin säkerhet och interna processer. Vi kommer fortsätta att ge konkreta tips på hur IT kan ta ledartröjan för att se till att verksamheten lever upp till ställda krav men också det lika viktiga som är att skapa en säker IT-miljö.

Kommer i januari...

Sami Laiho

I början av januari släpper vi en exklusiv intervju med Sami Laiho, Senior Technical Fellow och Microsoft MVP, där han ger sin syn på utvecklingen inom säkerhetsområdet och Microsofts teknologi. Han delar även med sig av sina rekommendationer för hur organisationer kan skapa en säkrare IT-miljö 2018. 

Håll utkik här på vår blogg.

Vi på Inuit önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År! 


Inuit stödjer SOS Barnbyar

Julgodis-Banner-480-134.jpg
I år stödjer vi SOS Barnbyar vars mål är att alla barn ska växa upp till trygga vuxna. 

För att bli en trygg vuxen krävs en trygg barndom. Därför arbetar SOS Barnbyar med långsiktiga insatser för att inte ett enda barn ska behöva växa upp ensamt. 
Mer om vårt sociala engagemang

Skrivet av Thorir Eggertsson


Problemlösare och grundare av Inuit. Brinner för att hitta smarta och enkla produkter som löser komplexa problem.

Hitta Thorir Eggertsson på:

Kategori: Socialt engagemang

Dela gärna!
    

Inuitbloggen

Tips och råd om hur du lyckas i din roll inom IT med fokus på verksamhetsnytta, nöjdare användare, kostnadseffektivitet, säkerhet och trender.

Prenumerera via e-post

Ladda ned vår kundtidning

Senaste inlägg

Gå till Teknikbloggen

Senaste på Teknikbloggen