Inuitbloggen

Mindre teknik – mer verksamhetsnytta

Privileged identity management stärker organisationers skydd mot identitetsstölder och säkerhetshot

Posted by Erik Tjärnqvist

2017-dec-08 12:56:14

För att stärka organisationers säkerhetsskydd mot det växande hotet från identitetsstölder har vår tillverkare ManageEngine tagit fram en privileged identity management (PIM) lösning genom att integrera sin SSH-nyckel och SSL-certifikathanteringsprogram, Key Manager Plus, med sin lösning för privileged account management, Password Manager Pro 

Läs mer Go to top

Topics: IT-säkerhet, Nyheter

Så säkrar du er digitala arbetsplats utan att tumma på flexibilitet och produktivitet

Posted by Åke Wieslander

2017-nov-14 10:23:42

Vi har i tidigare artiklar berättat om behovet av en väl fungerande privilege management för att skydda sig mot sårbarheter i Windowsmiljön. En väl fungerande privilege management handlar om att hitta möjligheter att ge användarna flexibilitet, mobilitet, effektivitet och säkerhet på samma gång. Den digitala arbetsmiljön för användarna är i stor utsträckning kopplad till applikationer, system och vem som har tillgång till vad.

Läs mer Go to top

Topics: IT-säkerhet, Nyheter

ManageEngine får topplacering i Capterras lista över programvaror för IT asset management

Posted by Markus Arvidsson

2017-aug-17 09:33:33

ManageEngine placerar sig på andra plats i Capterras topplista över de 20 populäraste IT asset management (ITAM) produkterna på marknaden. ManageEngine tillhandahåller ITIL-baserad asset management som en modul i deras lösning för IT service management (ITSM), ServiceDesk Plus, och även i dess separata programvara för asset management, AssetExplorer.

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, Helpdesk, Nyheter

Upptäck vår nya kundtidning Inuit forum 2017

Posted by Markus Arvidsson

2017-jun-20 13:42:02

Nu är den här –Inuit forum 2017, en ny utgåva av vår kundtidning med inspiration, tips & råd för enklare och säkrare IT.

För Inuit har det varit viktigt att fokus skall ligga på kunskap som kan hjälpa dig i din yrkesroll oavsett om du har en chefsbefattning, är specialist inom ett specifikt område eller innehar annan roll i organisationen.

Läs mer Go to top

Topics: Övervakning, IT-säkerhet, Active Directory, Molntjänster, Helpdesk, Kunden har ordet, IT-strategi, Kostnadseffektiv IT, Nyheter, Change Management

ManageEngine bygger framtidens IT i samarbete med Zoho

Posted by Mathias Karlsson

2017-mar-31 09:28:45

I en ny strategi stärker ManageEngine samarbetet med systerföretaget Zoho för att bygga framtidens IT Management lösningar. ManageEngine kommer integrera Zohos molnbaserade affärsapplikationer med ManageEngines breda svit av IT-programvaror. 

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, Kostnadseffektiv IT, Nyheter

Ny revolutionerande plattform för nätverks- och serverövervakning från ManageEngine

Posted by Erik Tjärnqvist

2016-nov-30 14:03:00

Med OpManager v. 12.2, tar ManageEngine datacenterövervakning till nästa nivå. OpManager innehåller funktioner som är helt integrerade och kunden kan själv välja vilka som ska vara aktiva, vilket styrs av de funktioner kunden väljer att licensiera. 

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, Övervakning, Kostnadseffektiv IT, Nyheter

Inuit expanderar söderut

Posted by Erik Tjärnqvist

2016-jul-08 13:30:00

Inuit tar steget och öppnar nytt kontor i södra delen av Sverige. Kontoret är placerat i Värnamo och alla kunder och partners är hjärtligt välkomna att göra ett besök.

Läs mer Go to top

Topics: Nyheter

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!

Posted by Åke Wieslander

2015-dec-23 09:30:00

Vi på Inuit vill tillsammans med våra leverantörer tacka såväl partners som slutkunder för det gångna året. 2015 blev ett fantastiskt år för oss, där vi fick nytt förtroende från fler nya och befintliga kunder än någonsin tidigare.

Läs mer Go to top

Topics: Nyheter

Dela gärna!
    

Inuitbloggen

Tips och råd om hur du lyckas i din roll inom IT med fokus på verksamhetsnytta, nöjdare användare, kostnadseffektivitet, säkerhet och trender.

Prenumerera via e-post

Ladda ned vår kundtidning

Senaste inlägg

Gå till Teknikbloggen

Senaste på Teknikbloggen