Teknikbloggen

Rakt på sak – med fokus på teknik

ServiceDesk Plus utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö

Upplagd av

2017-sep-13 14:45:00

I oktober är det åter äntligen dags för utbildning i ServiceDesk Plus. ServiceDesk Plus Education Days 2017 startar i Stockholm den 17-18 oktober för att sedan fortsätta i Göteborg och Malmö veckan efter, 23-24 resp. 26-27 oktober.

Det är en 2-dagars ”på plats-utbildning” som bygger på cases med olika scenarier, best practice och täcker de ämnen och områden som vi tycker är viktiga att behärska och som kunder ofta har frågor och funderingar om. Vi fokuserar mindre på installation eller enstaka funktioner utan mer på hur ni kan effektivisera arbetet i er Service Desk med hjälp av produktens olika moduler.
 
Årets utbildare är Santhosh Mahiban från ManageEnigine, som en del av er kanske redan känner igen från våra tidigare användarkonferenser och utbildningar. Förutom Santhosh, kommer även jag tillsammans med min kollega Mathias Karlsson närvara som sidekick´s. 
 

Videohälsning inför ServiceDesk Plus Education Days 2017

Santhosh ser fram emot att komma till Sverige för att träffa er! Inte bara för att, förhoppningsvis, lära er något nytt, utan också höra om era utmaningar och frågeställningar. 
 
I denna video hälsar han dig välkommen till utbildningen.
 

 

Dessa utbildningar är vanligtvis mycket uppskattade, så om ni använder ServiceDersk Plus, passa på att utnyttja möjligheten att lära er lite nytt och träffa andra användare för att utbyta erfarenheter.
 
All information hittar du på anmälningssidan.

ServiceDesk Plus Education Days 2017

Skrivet av Mattias Sundberg


Mattias jobbar som leveransansvarig på Inuit. Nya utmaningar driver honom framåt! Framför allt att utveckla företags och organisationers sätt att arbeta med IT. Mattias tycker om att hitta lösningar och vägar som gör arbetsvardagen smidigare och mer effektiv för våra för kunder.

Hitta Mattias Sundberg på:

Kategori: ManageEngine, Helpdesk

Dela gärna!
    

Teknikbloggen

Tips & tricks och kunskap för dig som är IT-specialist eller har ett intresse för hur teknik kan förenkla din vardag och göra dig mer proaktiv.

Prenumerera via e-post

Ladda ned vår kundtidning

Senaste inlägg

Gå till Inuitbloggen

Senaste på Inuitbloggen